Wat Voor Horloge Heeft Max Verstappen?

Max Verstappen was namelijk in de building. Hij presenteerde zijn limited edition TAG Heuer horloge. Wat een prachtige watch is dat!
Het horloge is een TAG Heuer Monaco Titan ‘Limited Edition’. De Zwitserse horlogemaker is al jarenlang verbonden aan de Formule 1 en sinds 2016 partner van het Red Bull Racing Team. Speciaal voor Max Verstappen en de terugkeer van de Monaco Grand Prix in 2021 heeft dit klassieke model uit 1969 een upgrade gekregen.

Wat voor horloge draagt Lewis Hamilton?

In de campagne draagt Hamilton meerdere uurwerken uit de nieuwe collectie: de Big Pilot’s Watch 43, de Big Pilot’s Watch TOP GUN ‘Mojave Desert’-editie, Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar en de Pilot’s Watch Chronograph 41.

Wie is de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

Kelly Piquet is een Braziliaans-Nederlands model, columniste én de vriendin van Max Verstappen. Kelly Piquet heeft uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Daniil Kvyat een dochtertje, genaamd Penélope.

Welk horloge draagt Leclerc?

Ferrari-coureur Charles Leclerc staat bekend als boegbeeld van het exclusieve horlogemerk Richard Mille. De racer is ambassadeur van het merk en draagt daarom met regelmaat zeer mooie horloges van absurde bedragen. Zo werd hij laatst nog gespot met een RM35-03 met een retailprijs van ruim twee ton.

Waar woont vriendin van Max Verstappen?

Regelmatig neemt ze haar volgers mee achter de schermen van haar vele reizen, want net als (of mét) Max reist ze de hele wereld over. Zo deed het koppel onlangs Miami aan. Dochter Penelope en een hoop vrienden waren ook aanwezig tijdens het gezellige reisje naar de kust van Florida. Swipe om de foto’s te bekijken.

See also:  Om Welke Pols Draag Je Je Horloge?

Is Max Verstappen vandaag getrouwd?

Verstappen heeft momenteel een relatie met Kelly Piquet. De 32-jarige dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet zagen we eind 2020 op foto’s van de Nederlander reageren.

Wat is de duurste horloge ter wereld?

Het duurste horloge ter wereld is op dit moment de Graff Diamonds Hallucination. Dit horloge is gemaakt van zeer zeldzame gekleurde diamanten (110 karaats). Het gaat hier overigens wel om een dameshorloge. Misschien denk je dat je hallucineert, maar de Graff Diamonds Hallucination kost ‘slechts’ 55 miljoen dollar!

Hoe duur is een Richard Mille?

De prijs van een nieuw en origineel Richard Mille horloge begint bij ongeveer €75.000. De bedragen lopen echter al snel op, aangezien de meeste modellen rond de €150.000 tot €250.000 liggen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan de horloges zo duur maken als je zelf wilt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.