Wat Graveer Je In Een Horloge?

Het graven van een houten horloge houdt in dat je op de achterkant van het horloge een tekst komt te staan. Deze tekst wordt door de klant bedacht. Ook kan de klant kiezen met wat voor lettertype het allemaal gedaan moet worden. De persoonlijke wensen van de klanten worden dan door middel van een laser verwerkt in het horloge.
Een gravering toevoegen aan een horloge of een ring verandert een normaal cadeau in een definitieve herinnering van zijn prestatie. Met zijn initialen of zijn naam zit je altijd goed.

Hoeveel kost het om een horloge te graveren?

Kosten horloge graveren

Een horloge laten graveren met een tekst, datum, cijfers of symbool kost €49. De prijzen voor bijvoorbeeld een basis logo, monogram of afbeelding zijn vanaf €75. Heeft u een erg gedetailleerde afbeelding of monogram? Dan worden de kosten hoger, vanaf €125 per gravure.

Wat graveer je in een ring?

Traditioneel worden trouwringen vaak gegraveerd met de trouwdatum en de naam van de echtgenoot of echtgenote. Als je liever iets anders wilt, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie spreuk, een bepaald motto of een gezegde.

Hoeveel kost sieraad graveren?

Je betaalt bij Lucardi €9,99 om een sieraad of horloge te laten graveren. Hierbij maakt het niet uit hoeveel tekens er op de gravure staan! De prijs is ongeacht het aantal tekens.

Welke tekst graveren?

Nederlandse teksten

 • Al ons later is met jou.
 • Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam.
 • Alles is liefde.
 • Zo welkom.
 • Ik heb je lief, mijn hele leven.
 • Jij bent de vleugels van onze vlucht.
 • Zoveel geluk, zo klein verpakt.
 • Ik hou van jou tot aan de maan en terug.
 • See also:  Wat Is Kinetic Horloge?

  Wat kost een Graveermachine?

  Binnenkort lasergraveer jij je naam, logo of foto op papier, hout en andere materialen met één van onderstaande (goedkope) budget laser graveermachines. De goedkoopste graveer machine heb je al in huis voor minder dan €60,- De duurdere variant is verkrijgbaar voor een bedrag rond de €100,-.

  Hoeveel letters graveren in ring?

  Het ligt natuurlijk aan de maat van de ring hoeveel woorden je exact in een ring kwijt kunt maar in de meeste gevallen kun je tussen de 15 en 30 karakters kwijt (inclusief de spaties). Overigens is het niet alleen mogelijk om de binnenkant van de ring te graveren.

  Wat kost graveren per letter?

  Kosten Gravures

  De instelkosten zijn €5,- en daarnaast betaal je per letter of cijfer €0,50. Als je bijvoorbeeld ‘Jan’ wilt laten graveren kost dit €5,- + drie keer €0,50 = €6,50. Op het moment dat je een sieraad bij ons de winkel of webshop koopt is deze methode kosteloos.

  Kan je elke ring laten graveren?

  In de meeste sieraden is het mogelijk om een gravure te plaatsen, dit geeft een personal touch aan jouw sieraden. Onze medewerkers in onze winkels informeren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Vaak is het gezien de drukte niet mogelijk om een gravure direct te plaatsen in het gekochte sieraad.

  Hoe graveer je sieraden?

  Met een fiberlaser kunt u een strakke gelijkmatige gravure aanbrengen, zowel in als op ringen en sieraden met een bolling. Dit doet u met een normale 2D fiberlaser in combinatie met een rotary accessoire. Een rotary is een apparaatje dat de ring automatisch rond draait tijdens het graveren.

  See also:  10 Atm Horloge Hoe Diep?

  Hoe lang duurt graveren bij Lucardi?

  Gepersonaliseerde sieraden

  Bij Lucardi kun je al vanaf €7,99 laten graveren en dit duurt meestal maar 1 werkdag.

  Hoe graveren sieraden?

  Hand graveren van sieraden is een techniek waarbij we met een gereedschapsstaalsteker teksten en afbeeldingen met de hand graveren. Dit gebeurd meestal in voorwerpen van zilver of goud. Als er met de hand wordt gegraveerd, tekent de graveur eerst een tekst (of afbeelding) op het sieraad.

  Wat Grafeer je in een verlovingsring?

  Wanneer u besluit om haar verlovingsring te graveren, denk dan even verder dan haar naam, het infinity-teken, de datum van uw aanzoek of uw vingerafdruk. Ga voor een persoonlijke tekst in de verlovingsring. Die boodschap kan ook gebaseerd zijn op een zin uit haar favoriet nummer of een quote uit haar lievelingsfilm.

  Welke tekst op armband?

  Welke tekst zet ik op een SOS naambandje?

 • Naam drager van de medische armband.
 • Geboortedatum.
 • Medische aandoening.
 • Medicatie of telefoonnummer.
 • behandelende arts / ziekenhuis.
 • Telefoonnummer.
 • Welke naam eerst in trouwring?

  Graag wordt er voor een combinatie van de twee namen van het bruidspaar gekozen en de trouwdatum. De volgorde van de namen ligt dan zo, dat de naam van de bruid als eerste genoemd wordt in de herenring, de naam van de bruidegom in de ring van de bruid. Of u kiest alleen voor de voornaam met de trouwdatum.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.