Waar Kan Ik Mijn Horloge Verkopen?

Kom daarom langs bij Goudwisselkantoor bij u in de buurt voor een geheel vrijblijvende taxatie. Indien u wilt, kunt u het horloge ook direct verkopen. Met ruim 70 kantoren in Nederland en België is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. U kunt zonder afspraak terecht en taxatie van uw horloge is kosteloos en vrijblijvend.
Daarom kunt u bij Feddema uw oude horloges verkopen. Wij hebben interesse in zowel moderne merkhorloges als antieke gouden en zilveren (zak)horloges. Een aantal merken waar u aan kunt denken als u uw horloge wilt verkopen, zijn Rolex, Omega, Breitling, IWC, Cartier en Patek Phillipe.

Welke horloges zijn geld waard?

Rolex, Cartier, Patek Philippe en Audemars Piguet zijn volgens Lijfering meestal goede investeringen. En zelfs dan is niet elk horloge een flink bedrag waard, zegt hij. Dat heeft met een aantal dingen te maken: het aanbod is beperkt en er is veel meer vraag. Het kost veel tijd en kennis om ze te maken.

Waar kan ik een horloge laten taxeren?

U kunt natuurlijk ook zelf op Chrono24 naar advertenties kijken om de prijzen te analyseren. Bovendien kunt u uw horloge bij een juwelier of een veilinghuis laten taxeren. Houd er wel rekening mee dat u een hogere verkoopprijs kunt krijgen als u uw horloge particulier verkoopt.

Waar kan ik oude horloges inleveren?

Je kunt ze gratis inleveren bij grote elektronicawinkels (met een vloeroppervlak van meer dan 400 m2), ook zonder dat je een nieuw apparaat koopt.

Wat is de marge op horloges?

Wat is de marge op horloges? Meestal wordt marge berekend als verkoop minus inkoop. Er wordt vaak geen rekening gehouden met huurkosten, personeelskosten, alarmkosten, BTW etc. Over het algemeen is de inkoopsprijs 1/4 van de verkoopprijs.

See also:  Wat Kost Een Batterij Voor Horloge?

Is Omega waardevast?

Omega werd opgericht in 1848 en is daarmee een van de oudste bestaande horlogemerken. Wie wil daar nu niet een deel van zijn. Een Omega is een goede investering. Bijna al de modellen zijn zeer waardevast.

Waarom zijn dure horloges zo duur?

Horloges uit dure segmenten kenmerken zich vaak niet alleen door een piekfijne afwerking van buiten maar ook van binnen. Ook het fabricageproces kan van grote invloed zijn op de prijs van een horloge. Wordt een horloge grotendeels met machines vervaardigd of komt hier tijdrovend en kostbaar handwerk aan te pas?

Wat doen met oude horloge?

Er zijn verschillende manieren om je oude horloges, sieraden of klokken te recyclen. Soms besluiten mensen dat het beter is om ze gewoon door te geven. In dat geval is het een goed idee om je oude horloges te schenken aan horlogebedrijven.

Wat is een referentienummer horloge?

Een referentienummer is het nummer dat specifiek jouw model omschrijft, bijvoorbeeld 6542 voor een Rolex GMT-Master met een Bakelite lunette. Een serienummer is niet heel relevant, maar het kan soms wel vertellen uit welke periode je horloge komt, die nummers verschillen per merk en zijn op internet te vinden.

Wat kost het taxeren van sieraden?

Kosten van taxatie

Gangbaar is zo rond de vijftig euro per rapport, dat is dan voor één enkel sieraad. Per extra sieraad wordt een meerprijs gerekend, reken daarbij op zo rond de €25. Maar zoals gezegd kunnen prijzen enorm verschillen, er zijn zelfs juweliers dus een gratis taxatie aanbieden.

See also:  Waarom Moet Je Horloge Links?

Wat is een zakhorloge waard?

Hoeveel is je zakhorloge waard? Het bepalen van de waarde van een object kan lastig zijn. Er zijn veel factoren in het spel die van invloed kunnen zijn op de markt, de populariteit van een bepaald type horloge, en op wat over het algemeen wel en niet goed verkoopt op een bepaald moment.

Hoe kan je een horloge kleiner maken?

Hoe maak je een milanese horlogeband korter:

  1. Pak een stuk gereedschap zoals een kleine platte schroevendraaier en plaatst het in de kleine ruimte van de sluiting.
  2. Druk vervolgens langzaam met de schroevendraaier richting de horlogekast.
  3. Als dit gebeurt is, kunt u vervolgens de sluiting verplaatsen.

Kan je een Rolex verzekeren?

Een horloge kan vaak een dure aankoop zijn, zeker als we het hebben over een Rolex horloge. Je kan deze (gedeeltelijk) laten verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, schade of verlies. Er bestaan verzekeringen waarvan je verplicht bent om ze af te sluiten.

Hoe bereken je de marge van een product?

Winstmarge in de verkoopprijs berekenen: Winstmarge in de verkoopprijs = (verkoopprijs – inkoopprijs) / verkoopprijs.

Hoeveel marge pakt een juwelier?

Hierbij wordt in de branche winkels in juweliersartikelen en uurwerken gemiddeld een bruto marge van 44.6% behaald.

Hoeveel marge op juwelen?

Het is bekend dat sieraden winst opleveren marges van rond 25 tot 75%, veel van wat te maken heeft met de waargenomen waarde van de sieraden. En dit is een van de belangrijkste redenen waarom sieraden zo’n geweldige niche zijn om in te komen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.