Hoe Verwijder Je Schakels Uit Horloge?

Gebruik de punaise of naald in combinatie met het kleine hamertje om het desbetreffende pinnetje, die de schakel op zijn plek houdt, naar beneden te tikken en te verwijderen. Je kunt het horloge plat neerleggen om het pinnetje er helemaal uit te halen en de schakel te verwijderen. Herhaal deze stap totdat je alle extra schakels hebt verwijderd.

Kan je zelf je horloge kleiner maken?

Horlogeband kleiner maken: gebruik het juiste gereedschap

Let er wel op dat je het juiste gereedschap gebruikt voor het inkorten van je horlogeband. Wij leveren bij alle horloges met een schakelband + splitpen een bandinkorter tool. Met deze tool is het inkorten bij de meeste merkhorloges een makkie.

Hoe horloge korter maken?

Hoe maak je een milanese horlogeband korter:

 1. Pak een stuk gereedschap zoals een kleine platte schroevendraaier en plaatst het in de kleine ruimte van de sluiting.
 2. Druk vervolgens langzaam met de schroevendraaier richting de horlogekast.
 3. Als dit gebeurt is, kunt u vervolgens de sluiting verplaatsen.

Wat moet je doen als je horloge te groot is?

Hiervoor heb ik dus het plankje gebruikt. Je kan het horloge op het plankje op tafel leggen en deels laten hangen over het kleine plankje. Op de manier heeft het pinnetje ruimte om eruit te gaan aan de onderkant. Hamer je horloge weer aan elkaar en je horloge is nu een maatje kleiner.

Hoeveel kost het om een horloge kleiner te maken?

Als je je horloge bij Lucardi hebt gekocht is het inkorten van de horlogeband gratis. Op deze manier kun je een verjaardagscadeautje achteraf makkelijk op maat laten maken. Alle andere horlogebanden korten we in tegen een vergoeding van €7,50.

See also:  Hoe Horloge Openen?

Hoe strak hoort een horloge te zitten?

Draag uw horloge niet te los en niet te strak, zodat hij niet heen en weer schuift. Houd hierbij in de gaten dat het uurwerk van uw horloge op uw pols ligt en niet heen en weer schuift. Zorg er daarnaast voor dat u uw horloge nog twee centimeter naar boven en beneden kunt schuiven.

Hoe maak je je horloge groter?

In plaats van de sluiting richting de horlogekast te schuiven voor het kleiner maken wordt deze nu naar het uiteinde geschoven om de band groter te maken. Mocht de band nog niet passen dan zal er een langere band besteld moeten worden.

Hoe stel je een horloge in?

 1. Verwijder het horloge van uw pols.
 2. Schroef de kroon los (alleen horloges van 10 ATM of hoger)
 3. Zorg ervoor dat het horloge loopt.
 4. Trek de kroon volledig uit om de tijd in te stellen (2 klikken)
 5. De juiste tijd vaststellen.
 6. Stel de tijd in.
 7. Schroef de kroon vast.
 8. Stel de tijd in op 6.30 uur.

Hoe horloge band verkleinen?

Stappenplan inkorten horlogeband

 1. Bekijk hoeveel schakels je wilt verwijderen en draai de bandinkorter helemaal naar buiten.
 2. Leg het horloge met de juiste schakel voor de uitdrukpin van de inkorter en let er op dat je de pin uitdrukt in de richting van de pijl.
 3. Druk de pin uit de schakel door de inkorter aan te draaien.

Wat is Watchtool?

Van zonnebrandcrème om jou naast je gekochte zonnebril optimaal te beschermen tegen de sterke zon, tot aan onderhoudsspray voor je tas of portemonnee zodat deze zo lang mogelijk meegaan. Ook is het mogelijk om een watchtool met jouw horloge mee te bestellen waardoor jij deze perfect kan afstellen.

See also:  Wat Kost Een Batterij Voor Horloge?

Hoe maak je een Tommy Hilfiger horloge kleiner?

Verwijder de twee pinnetjes van de schakel zodat de schakel los komt. Verwijder de schakels die nodig zijn om de horlogeband kleiner te maken. Zorg er vervolgens voor dat de band weer aan elkaar zit, door het pinnetje weer terug te plaatsen.

Wat is een mesh band?

Milanese horlogebanden zijn gevlochten banden van edelstaal en worden ook wel mesh bandjes genoemd. Door de kleine schakels is het draagcomfort hoog – de band sluit perfect om je pols en neemt de temperatuur van je huid aan. Ook zijn de banden gemakkelijk schoon te houden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.