Hoe Lang Garantie Op Seiko Horloge?

Heel simpel, sinds een tijd geeft Seiko een standaard fabrieksgarantie van 2jaar op alle horloges.
Omdat Seiko gelooft in de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun horloges, krijgt u standaard 2 jaar garantie op elk horloge dat u aanschaft.

Hoelang garantie op horloge?

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Wat valt onder garantie horloge?

Problemen of schade aan de horlogekast, het glas of de band als gevolg van ongelukken of onjuist gebruik. Krassen of vuil veroorzaakt door gebruik. Problemen of schade veroorzaakt door rampen zoals brand, overstromingen of aardbevingen.

Hoe lang gaat een Seiko Kinetic mee?

Dragen is natuurlijk de beste methode. Deze batterij moet, net als veel “normale” oplaadbare batterijen, helaas af en toe vervangen worden. Ze gaan zeker 6 tot 8 jaar mee, daarna zal de energie-reserve teryg gaan lopen.

Waar wordt Seiko horloges gemaakt?

Hoog in de bergen van de prefectuur Nagano in centraal Japan. Een klein team van Seiko’s meest ervaren en bekwame horlogemakers werden belast met de taak om het allerbeste horloge waar ze toe in staat waren te maken.

Welke garanties zijn er?

Er zijn 3 soorten garantie: verkopersgarantie, fabrieksgarantie en wettelijke garantie. Verkopersgarantie en fabrieksgarantie krijgt of koopt u soms bij uw product. Maar wettelijke garantie hebt u altijd bij een aankoop. Dat staat in de wet.

Wat valt niet onder garantie?

Je kan altijd een verzoek tot garantie bij ons aanmelden maar onderstaande schadevormen vallen in de regel niet onder de wettelijke- of fabrieksgarantie: Normale slijtage van het product. Schade door impact. Schade ontstaan door incorrect gebruik, misbruik of verwaarlozing.

See also:  Een Horloge Waar Je Mee Kan Bellen?

Is een handelaar verplicht garantie te geven?

Bij de aankoop van een nieuwe wagen is de verkoper verplicht je minstens 2 jaar garantie te geven. Als je de wagen tweedehands bij een handelaar koopt, heb je recht op een minimale garantietermijn van 1 jaar. Onthoud vooral dat handelaars niet alle defecten dekken in hun garantie.

Hoe lang moet een product meegaan?

Volgens een Europese richtlijn is de minimale wettelijke garantieperiode twee jaar. Dit betekent dat u er dus vanuit mag gaan dat een product bij normaal gebruik tenminste twee jaar goed te gebruiken moet zijn. In de Nederlandse wet staat geen expliciete garantietermijn genoemd.

Hoe lang mag reparatie onder garantie duren?

Er staat niet in de wet hoelang een reparatie precies mag duren. Dit moet een redelijke tijd zijn. Wat een redelijke tijd is, verschilt per product. Bij ingewikkelde technische producten zal het repareren langer duren dan bij een simpel product.

Hoe lang gaat een Seiko horloge mee?

Hierdoor is de gemiddelde levensduur van een batterij in een Seiko Kinetic horloge inmiddels opgelopen tot meer dan 10 jaar.

Hoe werkt een Seiko Kinetic?

‘Kinetic’ is een van onze unieke uurwerken, die een interne elektrische rotor bevat die wordt aangedreven door de kinetische beweging van de pols van de drager. De opgewekte energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen.

Wat kost een batterij voor een horloge?

Wat het vervangen van een horloge batterij kost is afhankelijk van het type horloge, het merk en het model. Meestal ligt de prijs van een niet waterdichthorloge tussen de 6,5 – 15 euro. Bij een waterdichthorloge, dat waterdicht moet blijven, is dit vanaf 30 euro, afhankelijk van het model, merk en type.

See also:  Wat Rijmt Er Op Horloge?

Is Seiko een goed merk?

Seiko horloges staan bekend om hun kwaliteit. Gemaakt van de beste materialen met kwalitatief sterke uurwerken, zijn zij geliefd bij menig man of vrouw. Ook de diversiteit binnen de collectie zorgt ervoor dat een brede doelgroep terecht kan bij dit merk.

Wat is het beste Seiko model?

De Seiko Five is misschien wel het bekendste en meest traditionele Seiko model. De horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft de naam te danken aan de 5 verschillende uitvoeringen.

Wat is de duurste Seiko?

Er zijn zes prachtige modellen beschikbaar voor een prijs die varieert van 2000 tot 3300 euro. Het duurste model van de collectie Seiko Astron horloge is in beperkte oplage verkrijgbaar. Dit model, de Astron Limited Edition 2012, is speciaal voor deze collectie gemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.