Hoe Groot Horloge?

Ga dus voor niet te groot en niet te klein! De horloge maat voor mannen is meestal tussen de 38mm en de 46mm groot. Alles groter dan 46 mm komt al snel overdreven groot over.

Hoe weet je welk horloge maat je hebt?

Gebruik de maat van de pols om jouw perfecte maat binnen het bereik te vinden. Als jouw pols tussen 14cm-18cm is, kies dan voor een klein of middelgroot horloge met een diameter van 38mm, 40mm of 42mm. Als jouw pols 18cm of meer is, kies dan voor een grotere kast, bijvoorbeeld een kast van 44-46mm.

Welke Kastgrootte horloge?

Heb je een polsomtrek tussen de 15 – 18 cm, dan is een horloge met een diameter tussen de 34 en 40 mm geschikt voor je pols. Is de polsomtrek 19 cm of meer dan zit een model met een diameter van 42 – 46 mm mooi om je pols.

Hoeveel mm smartwatch?

De horlogemaat refereert aan de diameter in millimeters van de wijzerplaat of kast. Als je de voorkeur geeft aan een grotere wijzerplaat, raden we 40 mm aan voor mannen en 36 mm voor vrouwen. Als je de voorkeur geeft aan een kleinere wijzerplaat, raden we 36 mm aan voor mannen en 28 mm voor vrouwen.

Wat is diameter van horloge?

Wat is juist de diameter van een horloge? Met de diameter van een horloge wordt meestal de breedte (zonder kroon inbegrepen) van een horlogekast begrepen. Meestal wordt de breedte in millimeter weergegeven bij een productomschrijving. Er zijn 3 verschillende categorieën: Klassiek, normaal en XL.

See also:  Horloge Heren Welke Pols?

Hoe meet je de maat van een horlogebandje?

Het makkelijkst is het meten van een bestaand passend horloge met een leren band. Leg het horloge langs een liniaal, en meet de lengte van de binnenkant van de gesp, tot aan het gaatje waar het pennetje van de gesp door gaat. Dit is de juiste maat.

Welke diameter Rolex?

De diameter van een horloge

Diameter Modelnaam Referentienummer
34 mm Rolex Oyster Perpetual Date 15210
36 mm De Rolex Datejust 116234
38 mm TAG Heuer Classic Monza CR2113.FC6164
40 mm Rolex Submariner 116610LN

Welke maat horloge pols?

Kleiner dan 35 mm past om een polsomtrek van 13 tot en met 15 centimeter. Tussen de 35 en 40 millimeter past om een polsomtrek van 15 tot en met 17 centimeter. Tussen de 40 en 46 millimeter past om een polsomtrek van 17 tot en met 19 centimeter.

Wat is de horlogekast?

horlogekast – De kasten of buitenste omhulsels voor de uurwerken van horloges.

Hoeveel mm Apple Watch?

Alle Apple Watch modellen hebben telkens 2 formaten: een kleine en een grote Watch. Apple Watch Series 7 heeft een 41 en een 45 millimeter variant. Apple Watch Series 6, 5 en 4 en Apple Watch SE komen in de maten 40 en 44 millimeter. Apple Watch Series 3 is beschikbaar in een 38 en een 42 millimeter variant.

Hoe meet je de diameter van een Rolex?

U kunt de juiste diameter voor u berekenen door de breedte van uw pols te meten. Leg hiervoor een meetlint vlak langs uw polsbeen en tel bij het resultaat ongeveer 5 mm op om een comfortabele pasvorm te garanderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.