5 Atm Op Horloge Wat Betekent Dat?

Wat betekent 5 ATM? 5 ATM is een aanduiding die aangeeft wat u kunt verwachten van een desbetreffend horloge. Om verwarring uit de wereld te helpen dient u te weten dat een waterdicht horloge met de waterdichtheid van 5 ATM gelijk staat aan een waterdicht horloge van 5 BAR en 50 meter.
Horloges met een waterdichtheid tot: – 3 ATM biedt bescherming tegen spatwater. – 5 ATM biedt bescherming bij douchen en zwemmen, mits er geen grote temperatuurverschillen optreden. – 10 ATM zijn geschikt voor de meeste vormen van watersport in ondiep water.

Hoeveel is 5 ATM?

5 Bar, 5 ATM, 50 Meter (50M) water resistant is bestand tegen douchewater. 10 Bar, 10 ATM, 100 Meter (100M) water resistant is geschikt om mee te zwemmen (ook in zeewater) en voor watersport.

Hoeveel meter is 5 ATM?

5 ATM, 5 Bar, 50 meter.

Wat is ATM horloge?

Waterdichtheid wordt aangeduid met de termen Bar (luchtdruk), ATM (atmosfeer) of meter. Wanneer er staat aangegeven in hoeverre een horloge waterdicht is, staat dit vaak aangegeven in meters. Hoe hoger het aantal meters hoe ‘dieper’ het horloge waterdicht is.

Kun je met IP68 zwemmen?

Is je smartphone IP68-waterdicht, dan kan deze voor een onbepaalde tijd ondergedompeld blijven. Mocht je telefoon in het zwembad vallen en je vindt hem niet gelijk terug, dan heb je alle tijd om een duikbril te halen en de bodem van het zwembad af te speuren.

Hoeveel is 50 ATM?

Een horloge met een waterdichtheid van 50 meter is dus niet geschikt om mee te zwemmen (maar er kan wel mee gedoucht worden). Een horloge waarop staat aangegeven dat deze waterdicht is, zonder dat er een diepte of druk op is aangegeven, is alleen spatwaterdicht.

See also:  Wat Kost Rolex Horloge?

Hoe weet je of een horloge waterdicht is?

Als je een horloge of smartwatch wil dragen tijdens het douchen of zwemmen zoek je een waterdicht horloge. Hoe waterdicht een horloge is, zie je aan de ATM of IP certificering. We noemen een horloge waterdicht als het minimaal ATM certificering 5 of IP certificering X8 heeft. Je kunt er dan mee zwemmen.

Wat houd 3 ATM in?

3 ATM is een aanduiding die aangeeft wat u kunt verwachten van een desbetreffend horloge. Om verwarring uit de wereld te helpen dient u te weten dat een waterdicht horloge met de waterdichtheid van 3 ATM gelijk staat aan een waterdicht horloge van 3 BAR en 30 meter.

Wat is water resist?

Water Resistant: Beschermd tegen zeer beperkte vochtigheden, zoals regen, zweet en waterspetters. Water Resistant 30M (3 BAR/3 ATM): Beschermd tegen spatwater zoals bij handen wassen en vluchtig geheel nat worden. Ongeschikt om mee te dochen, zwemmen of duiken.

Wat is 10 ATM waterdicht?

10 ATM is een aanduiding die aangeeft wat u kunt verwachten van een desbetreffend horloge. Een waterdicht horloge met deze waterdichtheid staat gelijk aan een waterdicht horloge van 10 BAR en 100 meter. Het is dus niet zo dat u met een horloge met de aanduiding 100 meter daadwerkelijk 100 meter onderwater kunt zwemmen.

Wat is 20 ATM?

20 ATM is een aanduiding die aangeeft wat u kunt verwachten van een desbetreffend horloge. Om verwarring uit de wereld te helpen dient u te weten dat een waterdicht horloge met de waterdichtheid van 20 ATM gelijk staat aan een waterdicht horloge van 20 BAR en 200 meter.

See also:  Wat Is Een Gmt Horloge?

Wat is IP68 waterdicht?

Wat is IP68? Opzoekwerk leert ons dat met IP68 bedoeld wordt dat het product stofvrij is (aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is, volledige bescherming tegen stof) en ook waterdicht (blijft bruikbaar onder water onder opgegeven omstandigheden).

Wat is IP68 rating?

Wanneer een toestel een IP68-rating heeft gekregen, dan wil dat dus zeggen dat het waterdicht/waterproof is voor een langere tijd dan 30 minuten en/of dieper dan één meter. Want tot maximaal 30 minuten en maximaal 1 meter diepte is IP67.

Wat is IP67 waterdicht?

Smartwatches met deze IP-code kunnen inderdaad tegen een beetje water, maar de IP67 Rating houdt alleen in dat het toestel volledig stofdicht is, en een onderdompeling van 30 minuten in stilstaand water kan weerstaan. Het is helaas niet zo dat apparaten de rating krijgen van de hoogste test die ze doorstaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.